Tapahtumainfo

TAPAHTUMIEN KULKU, ohjelma

Lähtölaukaus kajahtaa kello 17 Nokialla, Poutunpuistossa. Sitä ennen tapahtuu muun muassa seuraavaa:

ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen Miesten Kolmoselle on avattu ja se käy näppärästi näiden sivujen kautta. Se suljetaan 22.5. klo 21:00. Osallistumismaksu ennakkoon on edelleen vain 20,-/mies.

Tapahtumapäivänä ennakkoilmoittautuneet miehet ilmoittautuvat puistossa odottaville viehättäville naisille ja saavat kilpailunumeronsa. Ilmoittautuminen alkaa kello 15 ja päättyy 16.45.

Jälki-ilmoittautujat saapuvat puistoon omaan jonoonsa, maksavat ensin 25 euroa/mies ja saavat sen jälkeen kilpailunumeronsa.

HUOM: Puistoon kannattaa saapua ajoissa, etenkin jälki-ilmoittautuneiden!

IHMETTELY JA MUUTA YLEISTÄ

Ilmoittautumisen jälkeen miehet voivat ihmetellä ilmapiiriä ja tutustua toisiinsa. Miehet voivat myös seurustella puistoon saapuneiden lukuisten naisten kanssa ja luoda merkitseviä katseita jos siltä tuntuu.

Musiikki alkaa soida DJ:n voimalla klo 15 alkaen. Eli samaan aikaan kun grillimakkaran viekoitteleva tuoksu tunkee sieraimiin.

Musiikin lomassa juontajamme heittää muutamia kuulutuksia illan kulusta, sekä viisaita ohjeita reitin varrelle. Nämä kannattaa kuunnella ja pitää muistissa.

HILJAINEN HETKI

Kello 16.50 vietetään hiljainen hetki kotiin imuroimaan jääneiden miesten muistolle.

MAAMME

Kello 16.53 lauletaan yhdessä hartaasti mutta väkevästi Maamme-laulu Jussi Aaltosen (Mustat Enkelit) johdolla.

AVAUS

Kello 16.57 tilaisuuden avaaja (nimeä ei toistaiseksi julkisteta)  lausuu kolme sanaa.

LÄHTÖ

Tasan kello 17 tapahtuu jylhä yhteislähtö. Turvallisuussyistä lähtölaukausta ei ammuta, vaan soitetaan.

MATKANTEKO

Miehet säntäävät jylisevänä sonnilaumana matkaan reitille, jonka pituus on tasan kolme kilometriä. Reitin ihanneaika vaativine rasteineen on 1h 23 minuuttia.

MAALIINTULO

Maalissa pitää olla viimeistään 19:00, jos mielii nauttia loppuohjelman täysimääräisenä. Ja samaan aikaan reittioppaamme poistuvat tehtävistään, joten kannattaa noudattaa aikataulua.

PALKINNOT

Tosimiestensarjan voittaja saa palkinnokseen korillisen Keisaria.

Joukkuesarjan voittaja saa palkinnokseen korillisen Keisaria per osallistuja. Rajoitamme kuitenkin maksimipalkkion viiteen korilliseen.

Joukkue, joka on hurmannut tuomaristomme (tavalla tai toisella), palkitaan korillisella Keisaria. Lisäksi on luvassa joukko yllätyspalkintoja mitä erikoisemmin kriteerein.

ILTABILEET JA PALKINTOJENJAKO

Iltabileet järjestetään puistossa, jonne miehiä saapuu viihdyttämään bilebändi vailla vertaa: Kuudes Painos. Showtime joskus klo 19 -21:45, väliajalla palkintojenjako.

Illan kuluessa ratkeaa myös nastarenkaan heiton SM, johon jokainen Kolmosmies voi osallistua maksutta. Pääpalkintona tietenkin nastarenkaat.

KOTIINPALUU

Puisto hiljenee viimeistään klo 22, jonka jälkeen kotiinpaluu. Kunkin omalla vastuulla, joskin suositeltavaa.