Nastarenkaanheiton SM

Nastarenkaanheiton SM-kisat 2013

Miesten Kolmonen ylpeänä lanseeraa maailman ensimmäiset nastarenkaanheiton SM-kisat. Kisa käydään 25.5.2013 Miesten Kolmosen yhteydessä ja jokaisella Kolmosen osallistujalla on automaattisesti osallistumisoikeus myös tähän kisaan. Kisan direktoraatti harkitsee MM-kisastatuksen hakemista ensi vuodelle.

Palkinnot

Kisan voittaja palkitaan Vianorin lahjakortilla, joka kattaa henkilöauton nastarenkaat, tietenkin Nokian Renkailta. Muista mahdollisista palkinnoista päättää direktoraatti yksipuolisesti.

Säännöt

Kisa on yksilökisa, eli kaikki Miesten Kolmoselle joukkueessa ilmoittautuneet kilpailevat yksilöinä. Dopingtestaus tehdään silmämääräisesti, mutta siihen kannattaa varautua.

Nythän ei ole tarkoitus mättää renkaita miten sattuu, vaan renkaanheitto tehdään tarkkuusheittona kolmion muotoisella alueella (kolmion sivut 18m kukin).

Kilpailussa jokainen osallistuja saa heittää kolme heittoa. Renkaan pitää jäädä osittain tai kokonaan maalialueelle, että saa pisteet. Maksimi pistemäärä on 15 pistettä. Heittotyyli on vapaa mutta pakollinen.

Direktoraatti pidättää oikeuden sääntöjen ja käytännön aikataulun hiomiseen riippuen kisan saamasta suosiosta. Paikanpäällä kuulet viimeisen version säännöistä.

Direktoraatti päättää sääntöjensä tulkinnoista yksipuolisesti eikä valitusmahdollisuutta ole.

Ilmoittautuminen

Kaikki miesten Kolmoselle ilmoittautuneet ovat automaattisesti mukana tässä kisassa kilpailunumeroaan vastaan. Mikäli haluat ilmoittautua pelkästään tähän kisaan, niin tule puistoon klo 15 ja ilmoittaudu mukaan. Osallistumismaksu nastarenkaanheiton SM kisaan on vaivainen kymppi (10,-).

Aikataulu

Kisa käydään alkukarsinnat, joiden perusteella jatkoon selvityy n. 10 finalistia.

  • Alkukarsintojen 1. vaihe klo 15-17, mahdollisesti 2. vaihe klo 18:30 – 19:30
  • Finaali klo 20
  • Palkintojenjako bandin settien väliajalla klo 21