Radio Moreeni haastattelee: Miesten Kolmosen Konkari

Miesten Kolmosen historiassa on miehiä ja joukkueita, jotka ovat olleet mukana aina, tai ainakin melkein. ja aina yhtä miehekkäinä. Yhtenä esimerkkinä on Wammalan Woimailu- ja Woimisteluseura Tyrwäkkäät. Radio Moreeni halusi tehdä yhdestä perinteisestä osallistujastamme haastattelun ja arvonta osui yhteen Tyrwäkkäiden osallistujaan. Haastattelun voi kuulla ensi perjantaina Radio Moreenin taajuudelta klo 16 jälkeen Verstas-ajankohtaismakasiinissa. Live-esityksen jälkeen [...]

Miesten Kolmosen historiassa on miehiä ja joukkueita, jotka ovat olleet mukana aina, tai ainakin melkein. ja aina yhtä miehekkäinä. Yhtenä esimerkkinä on Wammalan Woimailu- ja Woimisteluseura Tyrwäkkäät.

Radio Moreeni halusi tehdä yhdestä perinteisestä osallistujastamme haastattelun ja arvonta osui yhteen Tyrwäkkäiden osallistujaan.

Haastattelun voi kuulla ensi perjantaina Radio Moreenin taajuudelta klo 16 jälkeen Verstas-ajankohtaismakasiinissa. Live-esityksen jälkeen haastattelu linkitetään sivuillemme.