Kuviot tiivistyvät

Muutama muuttuja on saatu kohdilleen ja voimme ylpeänä tarkentaa teemaamme nokialaisten brändien yhteistyöstä: Nastarenkaanheiton SM-kisojen pääpalkintona on… Nokian Renkaitten lahjakortti! ensi viikon (18) alussa luomme oman sivun tälle kisalle, josta löytyy lisätietoja palkinto on nyt kohdillaan, joten eikun osallistumaan! Anniskelualueella tarjoillaan… Nokian Panimon tuotteita! Palkintoina eri sarjojen voittajille jaetaan: Nokian Panimon tuotteita Keisari- logolla varustettuja [...]

Muutama muuttuja on saatu kohdilleen ja voimme ylpeänä tarkentaa teemaamme nokialaisten brändien yhteistyöstä:

Nastarenkaanheiton SM-kisojen pääpalkintona on… Nokian Renkaitten lahjakortti!

  • ensi viikon (18) alussa luomme oman sivun tälle kisalle, josta löytyy lisätietoja
  • palkinto on nyt kohdillaan, joten eikun osallistumaan!

Anniskelualueella tarjoillaan… Nokian Panimon tuotteita!

Palkintoina eri sarjojen voittajille jaetaan:

  • Nokian Panimon tuotteita
  • Keisari- logolla varustettuja boxereita yhteistyössä Nanso Pron kanssa!

Ai mitenkä voit valmistautua tähän koitokseen? No et mitenkään… Kerää joukkue ympärillesi tai tule rohkeasti yksin. Harjoittelusta ei ole apua, mutta vinkkinä kerrottakoon että ainakin parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan. Muita kriteereitä tuomaristo miettii vielä.