M3 2013 ohjelma julkistettu ja sivut päivitetty

Miesten Kolmonen tulee jälleen ja avaa miesten kesän. Ohjelmarunko on nyt päivitetty näille sivuillemme ja tulemme päivittämään niitä aktiivisesti viikottain. Lisäksi olemme fb:ssä aktiivisia fanejamme kohtaan, joten ole kuulolla. Uusi teemamme on tuoda yhteen ja esiin nokialaisia vahvoja brändejä, sekä nokialaisia yrittäjiä. Tästä kuulette lähiaikoina lisää, kuten myös kohta käynnistyvästä haastekampanjasta. Lisäksi lanseeraamme nastarenkaanheiton SM [...]

Miesten Kolmonen tulee jälleen ja avaa miesten kesän. Ohjelmarunko on nyt päivitetty näille sivuillemme ja tulemme päivittämään niitä aktiivisesti viikottain. Lisäksi olemme fb:ssä aktiivisia fanejamme kohtaan, joten ole kuulolla.

Uusi teemamme on tuoda yhteen ja esiin nokialaisia vahvoja brändejä, sekä nokialaisia yrittäjiä. Tästä kuulette lähiaikoina lisää, kuten myös kohta käynnistyvästä haastekampanjasta.

Lisäksi lanseeraamme nastarenkaanheiton SM kisan. Kaikki Kolmosen osallistujat ovat oikeutettuja osallistumaan ko kisaan, mutta ei huolta: Kisaan pääsee osallstumaan halutessaan myös Kolmosen ulkopuolelta. Avaamme kisalle lähiaikoina oman sivun josta voit lukea lisää.

Virittäydy kanavalle ja jää kuulolle. Se kannattaa.