Loppuyhteenveto

Tapahtuma vaikutti kaikinpuolin onnistuneelta, kiitos siitä kuuluu etenkin loistavalle yleisölle ja miehekkäille osallistujille! Kaiken tämän mahdollisti myös uuttera ja tunnollinen talkooväki sekä yhteistyökumppanimme, heille myös suuret kiitokset. Erityismaininta joukkueiden mielikuvitukselliselle nimeämiselle. Mukana olivat mm. seuraavat joukkueet: Alisen Jäämiehet Wammalan Woimailu ja Woimisteluseura Tyrwäkkäät Pohjasakka TenuTapit Kansan Miehet Olutseura Viholan Vaahtopäät IV Teräsvuoren Travoltat Kumisuutarit Musta [...]

Tapahtuma vaikutti kaikinpuolin onnistuneelta, kiitos siitä kuuluu etenkin loistavalle yleisölle ja miehekkäille osallistujille! Kaiken tämän mahdollisti myös uuttera ja tunnollinen talkooväki sekä yhteistyökumppanimme, heille myös suuret kiitokset.

Erityismaininta joukkueiden mielikuvitukselliselle nimeämiselle. Mukana olivat mm. seuraavat joukkueet:

Alisen Jäämiehet
Wammalan Woimailu ja Woimisteluseura Tyrwäkkäät
Pohjasakka
TenuTapit
Kansan Miehet
Olutseura Viholan Vaahtopäät IV
Teräsvuoren Travoltat
Kumisuutarit
Musta Pekka
Ale Cucot
WP-68
Old School Joggers
SUN Radio

Lopuksi suurin uutinen. Miesten Kolmonen järjestetään myös vuonna 2013. Päivämääräkin on jo selvillä, joten varatkaa jo nyt hyvissä ajoin kalenterista 25.5. Kolmoselle.