Lopputulokset

Miehet avasivat ulkoruokintakautensa ja suorittivat jälleen velvollisuutensa Kolmosella loisteliaassa säässä. Ja perinteiseen tapaan tuomaristo palkitsi sarjojen nopeimmat Keisarillisesti, tässä lopputulokset. Tosimiesten sarja (miesten sarjalaiset yhdistettynä): Panu Kukkasniemi 29:50 Pappasarja: Seppo Vilenius 30:17 Tosifiksujenmiesten sarja: Lauri Juutilainen 80:32 (HUOM, taittoi tiettävästi omin jaloin koko matkan) Joukkesarja: Tattoo Sampo ja Vauva 35:28 Lisäksi viralliseen tuomariin illan jatkobileissä [...]

Miehet avasivat ulkoruokintakautensa ja suorittivat jälleen velvollisuutensa Kolmosella loisteliaassa säässä. Ja perinteiseen tapaan tuomaristo palkitsi sarjojen nopeimmat Keisarillisesti, tässä lopputulokset.

  • Tosimiesten sarja (miesten sarjalaiset yhdistettynä): Panu Kukkasniemi 29:50
  • Pappasarja: Seppo Vilenius 30:17
  • Tosifiksujenmiesten sarja: Lauri Juutilainen 80:32 (HUOM, taittoi tiettävästi omin jaloin koko matkan)
  • Joukkesarja: Tattoo Sampo ja Vauva 35:28

Lisäksi viralliseen tuomariin illan jatkobileissä teki erityisvaikutuksen joukkue nimeltään Satayksitoistatuhattasatayksitoista. Tämä myös palkittiin.

Tuomaristo jakoi myös kunniamaininnan tänä vuonna joukkueelle nimeltä Maantiivistäjät. Nämä miehet osoittivat poikkeuksellista sinnikkyyttä yritäämällä lahjoa ajanottajaa ja tuomaristoa.

Omanokian Pasi teki upean koosteen tapahtumasta, Miesten Kolmonen kiittää!