Muutos sarjajakoon

Saimme tänään yllättäen ikävän viestin, jonka vuoksi joudumme yhdistämään miesten ja tosimiestan sarjan Miesten Kolmosella 2012. Syynä on eräs EU direktiivi, joka kieltää liikuteltavien koripallotelineiden käytön turvallisuussyistä. Näinollen miestensarjalaiset kilpailevat samassa sarjassa tosimiesten kanssa ja tosimiesten säännöillä. Ja tämä tarina on TOSI, vaikka kuullostaakin huvittavalta. Tämä viesti on lähetetty kaikille miesten ja tosimiesten sarjaan ilmoittautuneille. [...]

Saimme tänään yllättäen ikävän viestin, jonka vuoksi joudumme yhdistämään miesten ja tosimiestan sarjan Miesten Kolmosella 2012. Syynä on eräs EU direktiivi, joka kieltää liikuteltavien koripallotelineiden käytön turvallisuussyistä. Näinollen miestensarjalaiset kilpailevat samassa sarjassa tosimiesten kanssa ja tosimiesten säännöillä. Ja tämä tarina on TOSI, vaikka kuullostaakin huvittavalta.

Tämä viesti on lähetetty kaikille miesten ja tosimiesten sarjaan ilmoittautuneille. Valitamme yllättävää käännettä.