Kolmonen ja RadioSun

Saimme juuri varmistettua, että Radiosun osallistuu joukkueellaan Kolmoselle! Tapahtumapaikalta tullaan tekemään suoraa lähetystä lähtötunnelmista, joten jos jostain käsittämättömästä syystä et pääse paikalle, virittäydy Sunin taajuudelle! Maanataina 21.5. klo 16:46 tulee Sunilta Arjan haastattelu koskien Miesten Kolmosta. Tätäkään ei kannata ohittaa. Jos kumminkin menee ohi, niin uusinta tulee tiistaina klo 8:45. Tulemme linkittämään tuon haastattelun ja [...]

Saimme juuri varmistettua, että Radiosun osallistuu joukkueellaan Kolmoselle! Tapahtumapaikalta tullaan tekemään suoraa lähetystä lähtötunnelmista, joten jos jostain käsittämättömästä syystä et pääse paikalle, virittäydy Sunin taajuudelle!

Maanataina 21.5. klo 16:46 tulee Sunilta Arjan haastattelu koskien Miesten Kolmosta. Tätäkään ei kannata ohittaa. Jos kumminkin menee ohi, niin uusinta tulee tiistaina klo 8:45.

Tulemme linkittämään tuon haastattelun ja Sunissa pyörivät radiomainoksemme myös sivuillemme.

Mies: Pysy kuulolla. Se kannattaa.